adhara

Online programi Prirodnog mršavljenja

U ovim izazovnim vremenima važno se prilagoditi, a zahvaljujući tehnologiji i internetu možemo, koliko god je to moguće, pokušati nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Mi smo se uhvatili u koštac s trenutnom situacijom i odlučili pokrenuti online programe Prirodnog mršavljenja. Pri tome smo uzeli u obzir ekonomsku i zdravstvenu situaciju. Zato, smršavite u izolaciji!

Read more
adhara

Online ayurvedsko-nutricionističke konzultacije

U ovim izazovnim vremenima važno se prilagoditi, a zahvaljujući tehnologiji i internetu možemo, koliko god je to moguće, pokušati nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Mi smo se uhvatili u koštac s trenutnom situacijom i odlučili pokrenuti online konzultacije. Pri tome smo uzeli u obzir ekonomsku i zdravstvenu situaciju.

Read more
adhara yoga

Online yoga u Adhari i vašem domu

U ovim izazovnim vremenima važno se prilagoditi, a zahvaljujući tehnologiji i internetu možemo, koliko god je to moguće, pokušati nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Mi smo se uhvatili u koštac s trenutnom situacijom i odlučili pokrenuti online yogu. Pri tome smo uzeli u obzir ekonomsku i zdravstvenu situaciju.

Read more

Detox kroz 21 dan (25.5.-15.6.2020).

Zašto napraviti detoksikaciju organizma kroz 21 dan?

Naši organi poput jetre, bubrega, kože, pluća i crijeva već obavljaju funkciju detoksikacije, no s vremena na vrijeme preporuča se rasterećenje naših organa kako bi se „odmorili“ i svoju funkciju obavljali još bolje. Svaki detox program, posebice koji traje duže od 2-3 dana mora biti vođen pod nadzorom stručnjaka. Detoksikacijom organizma postižemo sljedeće dobrobti:

Read more

PANCHAKARKA (23.4.-27.4.2020.)

Otvorili smo nove prijave za INTENZIVNU AYURVEDSKU DETOKIKACIJU-PANCHAKARMU koja će se održati od 23.4.-27.4. Zašto Panchakarma, koji su benefiti i kako izgleda program, saznajte u nastavku. Napominjemo da je prijava obavezna uz uplatu akontacije kako bi čuvali svoje mjesto.

Read more

Radionica kuhanja: Zeleno za krv

Zeleno povrće i bilje privlači svojom svježinom, a općepoznato je da obiluje vitaminima, mineralima i antioksidansima.

Dođite 17.3. na radionicu kuhanja u Adhara centar u 17:30-19:30 h i naučite kako pravilno pripremati zelene namirnice i očuvati nutrijente.

Read more

Dani vitke linije 9.3.-13.3.2020.

U Adhara centru kreću DANI VITKE LINIJE od 9.-13.3. namijenjeni su svima onima koji žele mršaviti na zdrav i prirodan način i pritom usvojiti nove navike. Prema načelima nutricionizma, ayurvede, yoga-terapije i fitoterapije vratite svojem tijelu i duhu ravnotežu. Pripremili smo za vas posebne pogodnosti:

Read more
1 2