adhara

DANI PROLJEĆA (23.3.-1.4.) U ADHARA CENTRU

Prilikom dolaska proljeća suočavamo se s umorom, viškom kilograma i lošom probavom. Kako biste u proljeće ušli puni energije i dobrog raspoloženja, iskoristite brojne pogodnosti koje vam u tu svrhu nudimo. Pripremili smo za svakog ponešto, od edukacije, masaža, mršavljenja. Za svaku ponudu je obavezna prijava zbog ograničenog broja mjesta. Obrazac za prijavu se nalazi na dnu, a prilikom prijave napomenite koji paket ste odabrali.

Read more
adhara

PROLJETNO BUĐENJE UZ DETOX MASAŽE

Dragi naši, kako bismo ušli u proljeće s puno energije i dobrog raspoloženja, nudimo popuste na pakete masaža. Važno je da željeni paket odabere u razdoblju od 23.3.-1.4. i izvršite uplatu za iste, a termine možete iskoristiti do 1.6. 2019. Svi paketi su na 20% popusta, a ako želite jednom isprobati pojedinačnu masažu, možete ostvariti 30% popusta. Rezervacija na obrascu ispod.

Read more
ADHARA

Seminar-Ayurveda kroz godišnja doba-ZIMA

Slijedi drugi seminar u ciklusu AYURVEDA KROZ GODIŠNJA DOBA na temu ZIMA. Biti će riječ o okusima i namirnicama te kompatibilnosti hrane. Seminar se trebao održati  23.2., no zbog vremenskih neprilika koje su spriječile naše polaznike da dođu, NOVI DATUM SEMINARA JE 10.3. (nedjelja) od 09:-13:00 h. Prijava je obavezna, a obrazac za prijavu je na kraju teksta. Više o seminarima na: http://adhara.hr/usluge/radionice/seminar-ayurveda-kroz-godisnja-doba/

Read more