adhara

SEMINAR-UVOD U AYURVEDU-TKO SAM JA?-PRIJAVE U TIJEKU

Čuli ste za Ayurvedu, ali ne znate zapravo o čemu je riječ? Možda znate da postoje doshe, da se u Ayurvedi često koriste đumbir i kurkuma, da se ghee naziva “tekućim zlatom” itd. Pozivamo Vas na ciklus seminara AYURVEDA KROZ GODIŠNJA DOBA na kojima ćete steći osnovna znanja o Ayurvedi i njezinom pristupu čovjeku kao cjelini (spoj uma, tijela i duše).

Read more
adhara

Jesenski muffini od šljiva

Jesen donosi divne okuse i boje, stoga iskoristite sve plodove nama omiljenog godišnjeg doba! Donosimo recept za muffine od šljiva, cimeta i kefira u kojima možete uživati tokom doručka ili ponijeti koji muffin na posao i zasladiti se u pauzi. Naša koordinatorica centra pronašla je recept za klasične muffine od šljiva, no odlučila ga je malo preraditi kako bi bio manje kaloričan, a nutrititvno bogatiji.

Read more
natural

Prirodno mršavljenje – intezivno uz ayurvedu, yogu i detoksikaciju

Jeste li spremni za izazov koji će Vam donijeti rezultate na fizičkom, zdrastvenom, duhovnom i energetskom planu? Dočekajte ljeto puni elana i vitki iz 40-odnevni izazov kojim ćete napasti višak kilograma sa svih strana i vratiti samopouzdanje, energiju i zdravlje. Nikada nije kasno za nove promijene, iskušati nešto novo, a kada to uključuje ulaganje u sebe, tada se ohrabrite i prihvatite izazov!

Read more
1 2 3 39