adhara

DANI OTVORENIH VRATA (14.1.-20.1.2019.)

Dani otvorenih vrata su namijenjeni svima onima koji žele skinuti višak kilograma, usvojiti zdrave navike i riješiti usputne zdravstvene probleme poput loše probave, nadutosti, žgaravice i slično. Program PRIRODNO MRŠAVLJENJE  namijenjen je i osoba kojima je zbog određenih bolesti i poremećaja otežano mršavljenje.

Read more
adhara

Konzultacije u siječnju

Dragi naši,

svi koji se patite oko različitih poremećaja i bolesti,a zanima vas holistički i prirodni pristup tretiranju istih, slobodno zakažite ayrvedsko-nutricionističke konzultacije koje drži glavna voditeljica centra mr. sc. Irena Švenda.

Datumi:

  • 8.1. od 15 h
  • 15.1. od 15 h

Za informaciju o cijenama i detaljima samog pregleda klinkite na link.

Prijava i rezervacija termina je obavezna!

Read more
adhara

Održana radionica “Eterična ulja i emocije”

U nedjelju 16.12. održana je radionica “Eterična ulja i emocije” pod vodstvom naše obiteljske aromaterapeutkinje i ayurvedske praktičarke Eni Berger. Interes za radionicu je bio velik, sasvim opravdano, s obzirom da raste svijest o snazi iz prirode. No, važno je znati kada i kako upotrijebiti eterična ulja i kako ona utječu na emocije! Veselimo se budućim sličnim radionicama!

Read more
adhara

ODRŽANA RADIONICA KUHANJA-BLAGDANSKA JELA NA IZBALANSIRAN NAČIN

Jedna radionica kuhanja u sklopu jesenskog modula je iza nas kada smo radili ayurvedski doručak. Iduća radionica zove se BLAGDANSKA JELA NA IZBALANSIRAN NAČIN UZ AYURVEDU I NUTRICIONIZAM.

Radionica se održala u ponedjeljak 3.12. od 17:30-19:00 sati. Voditeljice radionice su bile Irena Švenda i Ivana Šimić. Cilj je bio upoznati se s pripremama namirnica za nadolazeće blagdane koje će kalorijski biti siromašne, a nutritivno bogate. Pripremili smo puricu s puno povrća i mlincima. Umjesto purećih prsa, može se koristiti tofu mariniriani u u travama i ljutom umaku. Tikvice, poriluk, prokulice i mrkvu smo narezali na veće komade. Kao zamjenu za bijele mlince koristili smo integralne mlince.

Ovakve male preinake mogu puno učiniti za našu liniju i zdravlje tijekom blagdana, a da opet zadovoljimo okus i blagdansko raspoloženje. Povrće obiluje vlaknima te veže masnoće u crijevima što je vrlo bitno kada je povećan unos masnoća tijekom blagdana. Dodaju se ljuti začini kao agni dipana za bolju razgradnju teške hrane. Pečenje se vrši u umaku s malo masnoća.

Drugo jelo je pečenka od seitana a batatom i ala-francuskom salatom. Iako seitan sadrži gluten, njega se može konzumirati s vremena na vrijeme ukoliko osoba nije alergična. Seitan smo marinirali u umaku-pasti od luka tikvica, kopra, đumbira i soli. Pečen je na crvenom i ljubičastom batatu s maslinovim uljem.

Napravili smo i vege varijantu francuske salate: mrkva, grašak, celer, jabuke, krastavci i majoneza bez jaja pri čemu žuta boja potječe od kurkume. Salata je servirana uz pečeni seitan.

Svako jelo je bilo ukusno, a na kraju smo se zasladili integralnim medenjacima sa začinima i kuhanim sokom od jabuke sa slatkim začinima.

Pozivamo vas na naše radionice kuhanja koje će uskoro dobiti nove termine i teme. Na svakoj radionici je broj mjesta ograničen stoga je potrebna rezervacija.

Read more
ADHARA

DANI SREĆE (3.12.-7.12.)-POKLON PAKETI

Dragi naši,

odaberite poklon pakete za sebe ili svoje najdraže koji će okrijepiti vaše tijelo i dušu, pridonijeti dobroj probavi, riješiti vas stresa i ugrijati. Poklon pakete koje nudimo napravljeni su tako da doista ugodite sebi i postignete trenutni osjećaj sreće. Napominjemo da cijene s popustom vrijede isključivo za kupnju u razdoblju od 3.12.-7.12.2018., ali se paketi mogu iskoristiti do 1.2.2019.  Vjerujemo  da će svatko od vas izabrati poklon baš po vašoj mjeri. Pa krenimo:

Read more
1 2 3 4 9