Mala škola biljne prehrane

Ciklus od 2 radionice teorijske i praktične edukacije o biljnoj prehrani.

Kome je namijenjena?
Radionice su namijenjene svima; veganima, vegetarijancima, osobama koje žele naučiti nešto novo, onima koji žele obogatiti svoje jelovnike biljnim namirnicama, alergičarima na jaja/mlijeko, kuharima koji žele obogatiti svoje znanje kako bi mogli uspješno odgovoriti sve većem zahtjevima za specifične obroke…
Radionice se sastoje od dva dijela, teorijskog i praktičnog. Na teorijskom dijelu obradit će se sve bitne teme iz područja biljne prehrane kroz kombinaciju stručnog znanja iz nutricionizma, dijetoterapije i Ayurvede kako bi se osigurali svi potrebni nutrijenti za dobro funkcioniranje organizma. Na radionicama kuhanja polaznici će vidjeti i sudjelovati u pripremi cjelovitih, brzih i ukusnih obroka prilagođenim suvremenom načinu života. Osim što se neće koristiti namirnice životinjskog podrijetla, dobit će se detaljne upute kako prilagoditi obrok osobama na bezglutenskoj prehrani, osobama koje su alergične na soju i/ili orašaste plodove.

 

Broj radionica: 

  1. Radionica: Prvi koraci biljne prehrane
    • upoznavanje s osnovnim pojmovima i namirnicama u biljnoj prehrani. Kreiranje tanjura pravilne biljne prehrane. Izrada doručka.
  2. Radionica: Kako osigurati potreban unos makro i mikronutrijenata?
    • Brz, ukusan i cjelovit vege obrok – naglasak na proteinima, željezu i kalciju.

 

 

Prijavite seadhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Mjesto održavanja:
Adhara centar za nutricionizam i ayurvedu, Antunovac 27, Zagreb