Mala škola biljne prehrane – Online

Ciklus od 2 radionice teorijske i praktične edukacije o biljnoj prehrani.

Kome je namijenjena?
Radionice su namijenjene svima; veganima, vegetarijancima, osobama koje žele naučiti nešto novo, onima koji žele obogatiti svoje jelovnike biljnim namirnicama, alergičarima na jaja/mlijeko, kuharima koji žele obogatiti svoje znanje kako bi mogli uspješno odgovoriti sve većem zahtjevima za specifične obroke…
Radionice se sastoje od dva dijela, teorijskog i praktičnog. Na teorijskom dijelu obradit će se sve bitne teme iz područja biljne prehrane kroz kombinaciju stručnog znanja iz nutricionizma, dijetoterapije i Ayurvede kako bi se osigurali svi potrebni nutrijenti za dobro funkcioniranje organizma. Na radionicama kuhanja polaznici će vidjeti i sudjelovati u pripremi cjelovitih, brzih i ukusnih obroka prilagođenim suvremenom načinu života. Osim što se neće koristiti namirnice životinjskog podrijetla, dobit će se detaljne upute kako prilagoditi obrok osobama na bezglutenskoj prehrani, osobama koje su alergične na soju i/ili orašaste plodove.

Broj radionica: 

  1. Radionica: Prvi koraci biljne prehrane
    • upoznavanje s osnovnim pojmovima i namirnicama u biljnoj prehrani. Kreiranje tanjura pravilne biljne prehrane. Izrada doručka.
  2. Radionica: Kako osigurati potreban unos makro i mikronutrijenata?
    • Brz, ukusan i cjelovit vege obrok – naglasak na proteinima, željezu i kalciju.
Datum: 14.5. i 21.5. (petak 17:30 – 20:30)
Cijena: 890 kn
uplata akontacije: 500 kn (moguće ju je vratiti do 7 dana prije početka tečaja – do petka 07.05.
broj računa: IBAN : HR 47 2402006 1100664099
navesti: ime prezime, akontacija za Malu Školu Biljne Prehrane
Adhara d.o.o.
Uplatom akontacije rezervirate svoje mjesto.
Voditeljice: 
Ivana Šimić – nutricionist i aromaterapeut. Diplomirala je nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. Više od 10 godina proučava biljnu prehranu te radi na promicanju pravilne biljne prehrane. 2018. završava T. Colin Campbell Plant-Based Nutrition Course. Autorica je knjige “Biljna prehrana za djecu vrtićke dobi“ izdane u suradnji s Udrugom Prijatelji životinja te koautorica kuharice  i sveobuhvatnog vodiča za biljnu prehranu “Zeleni život vege mama”.

Mr. sc. Irena Švenda, B. Sc. in Ayurveda, mag. nutricionizma., mag. ing. bioproc. inž., fitoterapeut, yoga terapeut

Nutricionizam, ayurveda, ljekovito bilje, kretanje i bivanje u prirodi inspiriraju me u privatnom i poslovnom životu. Cilj mi je znanje i svjesnost o pravilnom, zdravom i lijepom životu putem prehrane, ljekovitog bilja (fitoaromaterapije), ayurvede,  yoge, kretanja kroz prirodu te osvještavanja sebe i svojih potreba, prenijeti na one koji su za to spremni, kroz rad sa pojedincima, edukativnim ustanovama i tvrtkama.

Prijavite se