Kristina Panić

About Kristina Panić

Kristina Panić,

mindful art and sound educator & therapist 

 

Od tinejđerskih dana Kristina je bila privučena putu samospoznaje, a kroz vrijeme sazrijevanja učila različite tehnike, bavila se iscjeljivanjem i podučavanjem. Također je organizirala duhovna putovanja i seminare. Nakon 20 godina iskustva u turizmu i korporativnom svijetu, odlučila je ostvariti svoj san i pokrenula agenciju Tales of Croatia. Sljedeći svoju ljubav i strast prema životu te putu transformacije upravo kroz Tales of Croatia smišlja i organizira putovanja, seminare i događaje za sve željne istraživanja i proširenja svijesti. Šuma je njezin dom, mjesto kontemplacije i nadahnuća. Raduju je putovanja, sviranje gonga, slušanje i pričanje priča, pisanje pezije i poetske proze.

 

Crtanje i slikanje

Jedina u Hrvatskoj licencirana je za podučavanje Vedic Art metode, kontemplativnog slikarstva. Osim toga, podučava i tehniku crtanja fraktala koju zove Boje Života.

 

Osobne kreativne radionice i projekti

 

eduCare i Mindful Art: Inspirirana i s velikom željom integracije ljudskih vrijednosti u svim aspektima života, pokrenula je mindful art radionice „Ples vrlina“ (za odrasle ) i „Igra vrlina“ (za djecu), Unutarnje dijete te u segmentu Dharmičkog menadžmenta: Putovanje duše i Art of Mindful Management.

 

Bila je suradnica magazina 100% prirodno i portala Atma.hr. Do sada je sudjelovala na festivalima: ARTichoke, Legendfest i Ritam prirode.

.