- Ovaj događaj je prošao.
Radionica Kuhanja
5. ožujka 2024 @ 18:00 - 20:00
Dragi ljubitelji zdrave prehrane,
pridružite nam se na još jednoj radionici u sklopu Adharine škole kuhanja po načelima ayurvede i nutricionizma. Ova radionica će vas provesti kroz čaroban proces klijanja te naučiti kako uvrstiti klice u vašu prehranu na najukusniji i najnajhranjiviji način.
Utorak, 5.3.2024. , 18:00 – 20:00 h
Uživo u Adhara centru, Antunovac 27, Zagreb i istovremeno online
Opis:
Klice su mali dragulji prehrane, sažeti s vitalnom energijom i esencijalnim nutrijentima. Kroz proces klijanja, činimo namirnice lako probavljivima te maksimiziramo dostupnost mikronutrijenata. No, svaka klica nosi sa sobom svoju priču i neke su pogodnije za određene osobe dok drugima mogu biti štetne. Na ovoj radionici ćemo istražiti principe klijanja, naučiti kako pripremiti hranu s klicama te upoznati se s načelima kojima možemo odabrati klice koje najbolje odgovaraju našem organizmu.
Klice su mali dragulji prehrane, sažeti s vitalnom energijom i esencijalnim nutrijentima. Kroz proces klijanja, činimo namirnice lako probavljivima te maksimiziramo dostupnost mikronutrijenata. No, svaka klica nosi sa sobom svoju priču i neke su pogodnije za određene osobe dok drugima mogu biti štetne. Na ovoj radionici ćemo istražiti principe klijanja, naučiti kako pripremiti hranu s klicama te upoznati se s načelima kojima možemo odabrati klice koje najbolje odgovaraju našem organizmu.
Očekuje vas interaktivno iskustvo učenja, praktične demonstracije pripreme jela s klicama, recepti i degustacija.
Broj mjesta za radionicu uživo u Adhara centru je ograničen, stoga požurite s prijavama! Za prisustvo online nema ograničenja u broju sudionika.
Prijavite se putem linka
Prigrlite zdravlje i vitalnost kroz klice! Radujemo se dijeljenju ljubavi prema zdravoj prehrani s vama !
Vaš Adhara tim
O Adharinoj školi kuhanja:
Zasniva se na znanjima ayurvede, modernog nutricionizma i makrobiotike. Taj spoj nastao je kroz dugogodišnji rad i praksu Irene Švende, nutricionistice i ayurvedske savjetnice, s velikom ljubavi prema prirodi, biljkama i kuhanju.
Radionice su nastale kako bi lakše svojim klijentima pokazala pripremu hrane koja pridonosi zdravlju, osjećaju lakoće i zadovoljstva, na način da je priprema vrlo jednostavna nakon što se usvoje osnove.
Radionice se održavaju utorkom, 1 -2 x mjesečno od 18-20/20:30h uživo u Adhara centru u malim grupama ili online
Na radionicama se pripremaju drugačija jela od prethodne godine, bez obzira ako neka nosi isti naziv.
Više informacija i popis ostalih tema potražite na linku ili nam se javite na adhara.centar@gmail.com.
Radionice se mogu pohađati pojedinačno ili u paketu.
Učitelji: Irena Švenda, Suzana Juranić i Ante Vidović
Zasniva se na znanjima ayurvede, modernog nutricionizma i makrobiotike. Taj spoj nastao je kroz dugogodišnji rad i praksu Irene Švende, nutricionistice i ayurvedske savjetnice, s velikom ljubavi prema prirodi, biljkama i kuhanju.
Radionice su nastale kako bi lakše svojim klijentima pokazala pripremu hrane koja pridonosi zdravlju, osjećaju lakoće i zadovoljstva, na način da je priprema vrlo jednostavna nakon što se usvoje osnove.
Radionice se održavaju utorkom, 1 -2 x mjesečno od 18-20/20:30h uživo u Adhara centru u malim grupama ili online
Na radionicama se pripremaju drugačija jela od prethodne godine, bez obzira ako neka nosi isti naziv.
Više informacija i popis ostalih tema potražite na linku ili nam se javite na adhara.centar@gmail.com.
Radionice se mogu pohađati pojedinačno ili u paketu.
Učitelji: Irena Švenda, Suzana Juranić i Ante Vidović