Masazom-do-serotonina-adhara-centar

Mjesec “sreće” u Adhara centru: Masažom do serotonina

Ostvarite popuste na masaže povodom mjeseca sreće u Adhara centru.

Podignite razinu serotonina masažama u Adhara centru. Povodom mjeseca sreće nudimo vam 50% popusta na intuitivnu, Ayurveda pinda sweda masažu i masažu čokoladom.

Osim popusta na masaže održati će se radionica: Serotonin na tanjuru i Yoga treking radionica.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Opisi masaža:

INTUITIVNA MASAŽA – trajanje 90 min
Intuitivna masaža kombinira effleurage tehniku kako bi se aktivirali receptori u koži sa svrhom uspostavljanja prijenosa informacija unutar organizma. Intuitivna aroma masaža je masaža stanja. Ona ne liječi, nego iscjeljuje. Posljedica intuitivne masaže je aktivacija prirodnih mehanizama uravnoteženja i iscjeljenja u cijelom biću; balans kako fizičkog tako i energetskog tijela klijenta/ice.

Intuitivnu masažu razlikujemo od ostalih masaža zbog karakterističnog pristupa klijentu.

U ovoj masaži dodir masera/ke usmjeren je upravo na kožu, kao najsenzibilniji izvor taktilnih informacija. U procesu masaže ne utječe se direktno na ostala tkiva i sustave (mišići, vezivno tkivo, krvotok) Primjenjuje se lagani dodir i pritisak koji ostaje na površini kože. Intuitivna masaža je izrazito ugodna, opuštajuća te iscjeljujuća na svim razinama. Izrazito pročišćava i pomaže otkloniti blokade, akumulirani stres i potisnute emocije. Rezultat primjene intuitivnih masaža je korjenito poboljšanje prihofizičkog stanja i imuniteta.
(redovna cijena: 280 kn, cijena u mjesecu sreće: 140 kn)

MASAŽA ČOKOLADOM – trajanje 60 min
Masaža toplom čokoladom budi sva čula, čini kožu mekšom i čudesno glatkom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i dobrog raspoloženja. Kakao ima više od 300 spojeva s blagotvornim i zaštitnim antioksidativnim djelovanjem na kožu. Njegovi sastojci obnavljaju i tonificiraju umornu kožu te joj pružaju svjež i mladoliki izgled.
Osim blagotvornog djelovanja na kožu, čokolada potiče izlučivanje hormona sreće (serotonina i endorfina) te na taj način vrlo učinkovito smanjuje napetost i stres te fantastično djeluje na raspoloženje.

Ovu masažnu poslasticu radi iskusni aromaterapeut po specijalnoj recepturi kombinirajući hladno prešani kakao maslac i shea maslac te 90 postotni kakao.
Kakao maslac jedna je od najcjenjenijih i najstabilnijih poznatih masti, a zbog svoje strukture ima sposobnost dubinskog prodiranja u kožu, topljenja masnoća i zadržavanja vlažnosti. Bogat je vitaminom E, koji sprječava starenje kože, a istodobno je čini zategnutom i glatkom. Smjesa je dodatno obogaćena eteričnim uljima naranče i cimeta.

Verde vita – čokoladna pomada za masažu otapa se laganim ritualnim topljenjem na kupelji pri čemu se oslobađa fini čokoladni miris. Tekuća topla čokolada se nanosi na cijelo tijelo masažnim pokretima kojima se postiže opuštanje muskulature cijelog tijela
i osjećaj blaženstva.
(redovna cijena: 200 kn, cijena u mjesecu sreće: 100 kn)

AYURVEDA PINDA SWEDA MASAŽA – 60 minuta
Pinda sweda masaža je izuzetno opuštajuća masaža koja ima blagotvorno djelovanje na duh i tijelo zbog kombinacije toplih ulja i dubokih masažnih pokreta pomoću zagrijanih biljnih pečata napravljenih od aromatičnog bilja. Pod utjecajem topline aromatično bilje otpušta aktivne sastojke koji se apsorbiraju u krvotok pri čemu pomažu tijelu da vrati izgubljenu energiju. Ova masaža ima izuzetno povoljno djelovanje kod dugotrajnog stresa, nesanice, iscrpljenosti te kod bolova u mišićima. Revitalizira cijelo tijelo i podiže raspoloženje.

Revitalizirajte cijelo tijelo i podignite raspoloženje kombinacijom toplih ulja i dubokih masažnih pokreta pomoću zagrijanih biljnih pečata napravljenih od aromatičnog bilja.
(redovna cijena: 300 kn, cijena u mjesecu sreće: 150 kn)

za masaže kontaktirati Eni Berger: 099 2184 267, eni.berger@gmail.com