adhara-najava-pulsna-dijagnoza

Održani dani Ayurvede u Zagrebu

od 29. 6. do 8.7. 2015. u ADHARA CENTRU i Europskom domu

Adhara ayurvedsko-nutricionistički centar (Zagreb, Hrvatska) u suradnji s Ayurveda Therapy Institut (Udupi, Indija) od 29.6. do 8.7.2015. godine održali su Dane Ayurvede u Zagrebu. U Adhara Ayurvedsko – nutricionističkom centru i Europskom domu gostovala je cijenjena liječnica dr. Nayana Rao. Polaznici su mogli napraviti pulsnu dijagnozu i ayurvedske konzultacije, izraditi program prehrane, te sudjelovati na predavanjima i radionicama „Ayurveda – mogućnost za zdravlje“ kao i na ayurvedsko-nutricionističkoj radionici kuhanja. Također, održana je prva certificirana edukacija iz Ayurvedskih terapija u Republici Hrvatskoj koja je omogućila polaznicima učenje tehnika masaža i rada na tijelu koje se kasnije primjenjuju u terapijama s klijentima.
Naučili smo puno novog, družili se u Adhara centru, kuhali, razmišljali o sebi i zdravlju, odredili si doshe i osobnu konstituciju, probali različite začine te odlučili nastaviti u smjeru promocije zdravlja, ayurvede i prirodnih terapijskih metoda u prevenciji u liječenju.

S obzirom na našu misiju i želju širenja znanja o ayurvedi i prirodnim načinima očuvanja zdravlja i liječenja, te zbog velikog iskazanoga interesa, u planu je organizacija Dana Ayurvede u svibnju 2016. godine. Ovog puta Dani ayurvede proširiti će se na nekoliko gradova u Hrvatskoj i u susjedne zemlje. Budite i vi dio tog inspirativnog i lijepog događaja!