Radionica kuhanja: 101. palačinka !!! Utorak 21.05.2024.

Palačinke, slatke i slane, okrugle i svakave, sa povrćem i voćem, sa dodacima i preljevima, i raznim vrstama brašna! Takve palačinke mogu biti cjeloviti obrok, slastica ili pak međuobrok, i vrlo su zgodan take away obrok za npr. posao. Kroz radionicu proširti ćemo svoje ideje pripreme palačinka, ali sve na kvalitetan način….

Više o Adharinim radionicama kuhanja i voditeljima pročitajte na linku

 

Radionica kuhanja: Načela pripreme smoothi-a i sokova /16.04. od 18-20h

 

Znali smo se zezati pa smoothie nazivati “smoothitis” – onaj koji uzrokuje upalu (-itis je nastavak u riječima koje pokazuju upalu – gastr-itis, kol-itis itd). Da istina je, nije za svakog smoothie, i nije za svakoga sok. Bitno je znati kakav sok i/ili smoothie nam odgovara i kako napraviti smoothie ili sok da bude u skladu sa mojom probavom, i stanjem organizma.

Na radionici ćemo naučiti ayurvedske temelje za razlikovanje tko može uopće piti takve napitke, i kako ih napraviti da budu uravnoteženi po ayurvedskim načelima. Postoji bitna razlika između smoothi-a i soka, mi ćemo je naučiti. Također ćemo naučiti u kojim slučevima koristiti smoothie, a kada sokove kako bi nahranili ili detoksicirali svoj organizam.

Read more

Obiteljski planinski yoga kamp

Obiteljski jesenski planinski yoga kamp Žumberak 2022.

8. – 9. 10. 2022.

Proveli smo dva fantastična dana usred zadivljujuće zelene prirode nadomak Zagreba, na Žumberku. Povežite se sa svojom obitelji na najbolji način – od jutra do mraka uživajte u obiteljskim aktivnostima. Trekking po čarobnim šumskim stazama, radionica kuhanja, dječje kreativne radionice, obiteljske igre i druženje uz vatru. Uživajte s vašom djecom u starim, ludo zabavnim igrama poput lovice ili Ledene babe!

Sve to uz obiteljske sate Yoge, prikladne za male i velike!

  • Yoga za velike i male
  • Obiteljsko planinarenje
  • Radionica kuhanja
  • Dječje kreativne radionice
  • Obiteljske igre
  • Večernje druženje uz vatru

Pročitajte više

adhara

Održan prvi Marma tečaj u Adhara centru

S radošću se prisjećamo našeg zadnjeg održanog tečaja i živih aktivnosti u Adhara centru prije dolaska pandemije. Nostalgično se vraćamo mislima kada nismo razmišljali da će se naš svakodnevni život promijeniti. Postajemo svjesniji, zahvalniji i prestajemo juriti s mjesta na mjesto, a Marma je također u tome pomogla.

Read more
adhara

Online programi Prirodnog mršavljenja

U ovim izazovnim vremenima važno se prilagoditi, a zahvaljujući tehnologiji i internetu možemo, koliko god je to moguće, pokušati nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Mi smo se uhvatili u koštac s trenutnom situacijom i odlučili pokrenuti online programe Prirodnog mršavljenja. Pri tome smo uzeli u obzir ekonomsku i zdravstvenu situaciju. Zato, smršavite u izolaciji!

Read more

Detox kroz 21 dan (25.5.-15.6.2020).

Zašto napraviti detoksikaciju organizma kroz 21 dan?

Naši organi poput jetre, bubrega, kože, pluća i crijeva već obavljaju funkciju detoksikacije, no s vremena na vrijeme preporuča se rasterećenje naših organa kako bi se „odmorili“ i svoju funkciju obavljali još bolje. Svaki detox program, posebice koji traje duže od 2-3 dana mora biti vođen pod nadzorom stručnjaka. Detoksikacijom organizma postižemo sljedeće dobrobti:

Read more

PANCHAKARKA (23.4.-27.4.2020.)

Otvorili smo nove prijave za INTENZIVNU AYURVEDSKU DETOKIKACIJU-PANCHAKARMU koja će se održati od 23.4.-27.4. Zašto Panchakarma, koji su benefiti i kako izgleda program, saznajte u nastavku. Napominjemo da je prijava obavezna uz uplatu akontacije kako bi čuvali svoje mjesto.

Read more
1 2 3 12