Obiteljski planinski yoga kamp

Žumberak, 8.10. i 9.10.2022 Provedite dva fantastična dana usred zadivljujuće zelene prirode nadomak Zagreba, na Žumberku. Povežite se sa svojom obitelji na najbolji način – od jutra do mraka uživajte u obiteljskim aktivnostima. Trekking po čarobnim šumskim stazama, radionica kuhanja, dječje kreativne radionice, obiteljske igre i druženje uz vatru. Uživajte s vašom djecom u starim, ludo zabavnim igrama poput lovice ili Ledene babe! Sve to uz obiteljske sate Yoge, prikladne za male i velike!
Read More

Ayurvedsko-nutricionističke konzultacije

Kome su namijenjene ayurvedsko-nutricionističke konzultacije? - svima koji pate od određenih bolesti i poremećaja: kardiovaskularne bolesti, ginekološki problemi, karcinomi, dijabetes, pretilost, jačanje imuniteta, nesanica, probavne smetnje (žgaravica, iritabilno crijevo itd.), stres... - svima koji žele poboljšati zdravlje i vratiti organizam u ravnotežu - svima koji žele stručno mišljenje i savjetovanje s ciljem prevencije bolesti i poremećaja - svima koji su već bili na konzultacijama i potrebna im je kontrola
Read More

Online yoga

U ovim izazovnim vremenima važno se prilagoditi i pokušati nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Mi smo se uhvatili u koštac s trenutnom situacijom i odlučili pokrenuti online yogu. Zašto je yoga bitna? Yoga pomaže uravnoteženju uma i tijela. Život u ovo stresno vrijeme donosi niz ograničenja, koja utječu na pojavu depresivnog raspoloženja, tjeskobu, agresivnost, svađe u obitelji, manjak kretanja i obilnije jedenje i opće nezadovoljstvo, a sve zajedno na slabljenje našeg organizma. Yogu vodimo preko Zooma, broj polaznika je ograničen i grupe su male, jer vas tijekom izvođenja yoge korigiramo putem Zoom aplikacije. Termini: ponedjeljak i srijeda 19:00 – 20:00 h
Read More
adhara

Održan prvi Marma tečaj u Adhara centru

S radošću se prisjećamo našeg zadnjeg održanog tečaja i živih aktivnosti u Adhara centru prije dolaska pandemije. Nostalgično se vraćamo mislima kada nismo razmišljali da će se naš svakodnevni život promijeniti. Postajemo svjesniji, zahvalniji i prestajemo juriti s mjesta na mjesto, a Marma je također u tome pomogla.
Read More
adhara

Online programi Prirodnog mršavljenja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]U ovim izazovnim vremenima važno se prilagoditi, a zahvaljujući tehnologiji i internetu možemo, koliko god je to moguće, pokušati nastaviti s uobičajenim aktivnostima. Mi smo se uhvatili u koštac s trenutnom situacijom i odlučili pokrenuti online programe Prirodnog mršavljenja. Pri tome smo uzeli u obzir ekonomsku i zdravstvenu situaciju. Zato, smršavite u izolaciji!
Read More

Detox kroz 21 dan (25.5.-15.6.2020).

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Zašto napraviti detoksikaciju organizma kroz 21 dan? Naši organi poput jetre, bubrega, kože, pluća i crijeva već obavljaju funkciju detoksikacije, no s vremena na vrijeme preporuča se rasterećenje naših organa kako bi se „odmorili“ i svoju funkciju obavljali još bolje. Svaki detox program, posebice koji traje duže od 2-3 dana mora biti vođen pod nadzorom stručnjaka. Detoksikacijom organizma postižemo sljedeće dobrobti:
Read More

PANCHAKARKA (23.4.-27.4.2020.)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Otvorili smo nove prijave za INTENZIVNU AYURVEDSKU DETOKIKACIJU-PANCHAKARMU koja će se održati od 23.4.-27.4. Zašto Panchakarma, koji su benefiti i kako izgleda program, saznajte u nastavku. Napominjemo da je prijava obavezna uz uplatu akontacije kako bi čuvali svoje mjesto.
Read More