Dani sreće (9.-12.12.2019.)-Popusti na pakete masaža i čajeve

Pripremili smo Vam popuste na pakete koje možete u ovo blagdansko vrijeme darovati sebi ili svojim bližnjima.
Popusti vrijede za uplatu u razdoblju od 9-12.12.2019., a paket se može iskoristiti do 1. ožujka 2020.

 
POPUSTI NA MASAŽE (opis masaža je niže)
1.SHIROABHYANGAM (MASAŽA GLAVE) + ABHYANGAM (abyanga)
 1 x (-30% na 550 kn, nova cijena 385 kn) ili 3x (-20% na 1650 kn, nova cijena 1320 kn)
2.SHIROABHYANGAM (MASAŽA GLAVE) + PADABHYANGAM (MASAŽA STOPALA)
1 x (-30% na 500 kn, nova cijena 350 kn) ili 3x (-20% na 1500 kn, nova cijena 1200 kn)
3.UDWARTHANAM (udvartana)
1 x (-30% na 300 kn, nova cijena 210 kn), 5x (-20% na 1500 kn, nova cijena 1200 kn), 10x (-10% na 3000 kn, nova cijena 2700 kn)
4.UDWARTHANAM (udvartana) + ABHYANGAM (abyanga)
1 x (-30% na 600 kn, nova cijena 420 kn) ili 3x (-20% na 1800 kn, nova cijena 1440 kn)
 
AYURVEDSKI SRETNI ČAJ 225 g ili DETOX ČAJ 225 g umjesto 140 kn, sada 110 kn
 
OPISI MASAŽA:
ABHYANGAM (abyanga)
Abhyanga je jedna od najstarijih tehnika masaža na svijetu. Tretman se radi toplim uljima posebnom tehnikom koja koristi kombinaciju presure specifičnih točaka, limfne drenažu i dugih pokreta kojima se revitalizira cijeli organizam, te se klijenta u vrlo kratkom vremenu dovodi do stanja ravnoteže i unutarnjeg mira.
Abhyanga dubinski opušta sve mišiće i stimulira rad unutarnjih organa. Pospješuje se probavni sustav, cirkulacija i rad limfnog sustava pri čemu se tijelo potiče na oslobađnje od toksina. Tretmanom se uspješno otklanja umor, obnavlja energija, te potiče rad imunološkog sustava. Abhyanga također podmazuje zglobove, hrani i omekšava kožu, pri čemu se koži vraća tonus, mekoća i sjaj.

PADABHYANGAM (MASAŽA STOPALA)
Padabhyanga ili masaža stopala se u ayurvedi smatra majkom svih terapija. “Pada” na sanskrtu znači “stopalo”, a “Abhyanga” – znači koristiti ljekovita ulja.
Padabhyanga njeguje stopala, te ih jača i vraća im stabilnost. Osim toga ima i brojne prednosti za cijelo tijelo. Poboljšava cirkulaciju, uklanja napetost mišića, ligamenata i žila stopala, te prevenira pojavu išijasa.
Masažom se takođr stimuliraju marma točke (vitalne točake u tijelu) pri čemu se umiruje živčani sustav, otklanja umor, te napetost u stopalu. Aktivira se imunološki sustav, poboljšava sposobnost sluha, pospješuje san, smanjuje stres i tjeskoba, te uravnotežuju doše. Tretman također pomaže kod sindroma nemirnih nogu, ublažava dijabetičku neuropatiju, liječi glavobolju, aktivira metabolizam, smanjuje edeme, ublažava hipertenziju, te sprečava pojavu degenerativnih oboljenja stopala.
Kaže se da masaža stopala oslobađa sve blokade koje zadržavaju energiju, koja bi inače trebala slobodno teći po tijelu.

SHIROABHYANGAM (MASAŽA GLAVE)
Indijska masaža glave je duboko opuštajuća masaža toplim uljima kojima se otklanja mišićna napetost u glavi, vratu i gornjem dijelu leđa i ramena. S obzirom da se u predjelu glave nalaze brojne marma točke i energetski centri, ova tehnika učinkovito otklanja umor i stres , jača koncentraciju , te učinkovito pomaže kod nesanica, glavobolja i visokog tlaka.
 
UDWARTHANAM (udvartana)
Udvartana je suha masaža koja se izvodi pastom napravljenom od ulja I ljekovito gbilja. Tretman se tradicionalno koristi u programima mršavljenja I gubitka težine, te kod problema slabe cirkulacije I sličnih poremečaja koji su karakteristični za kapha došu. Smatra se najboljim i najzdravijjom tehnikom gubitka kilograma i detoksikacije. Ritmičnim pokretima stimulira se lifa i cirkulacija, pri čemu se pospješuje razbijanje masnih naslaga I uklanjnje celulita.
Tretman je jedinstven po tome jer istovremeno imaopuštajuće I energizirajuće djelovanje. Dodatna blagodat ove piling masaže je da uklanja gornji sloj kože i otvara začepljene pore pri čemu kožu tijela čini mekom, nježnom i blistavom.
Prijava paketa na adhara.centar@gmail.com ili putem niže navedenog obrasca. Molimo vas da točno navedete koji paket želite i koliko puta (1x, 3x, 5x, 10x).