otvoreno predavanje

Otvoreno predavanje „Ayurveda i holistički pristup zdravlju i regulaciji težine.”

12.5. 2017. 19 h u dvorani Chilloutka, Ilica 15

Predavači: Dr. ayurvede Nayana Rao,  mr.sc. Irena Švenda, mag.nutr.

Ayurveda je drevna znanost o zdravlju, liječenju i životu, holistički sustav medicine. Zajedno s nutricionizmom, treninzima, fitoterapijom, masažama, ayurvedska medicina daje komplementaran pristup u liječenju koji u zapadnoj Europi, Americi kao i u Australiji te u znanstvenim medicinskim krugovima postaje vodeći pristup u liječenju, posebno kroničnih bolesti. U liječenu detaljno razlikuje preko 500 biljaka kojima točno zna kvalitetu te primjenu. Ayurvedska dijagnostika postavlja se metodom upashaje – promatranja simptoma – te pulsnom dijagnozom. Kroz ayurvedu pojedinac ne samo da smanjuje patnju, oslobađajući se nepoželjnih simptoma u tijelu, već napreduje u svom umu, gradeći svijest, zahvalnost, poštovanje prema sebi i okolini.

Holistički pristup putem prehrane, ljekovitih biljka, ayurvedskih terapijskih tretmana daju veliki učinak u liječenju raznih kroničnih bolesti, kao i regulaciji težine. Kroz iskustvo rada na polju regulacije težine, jedinstven pristup putem ayurvede i gore navedenih metoda daje veći učinak na gubitak kilograma, ali korigira i druge poremećaje u tijelu: probava, rad endokrinih organa, određene bolesti, zdravlje lokomotornog sustava.

Na predavanju ćete se upoznati s ayurvedom, nutricionizmom i ayurvedskim metodama detoksikacije – panchakarmom – koje mogu pomoći u otklanjanju mnogih kroničnih bolesti te doprinose učinkovitom mršavljenju. U programima koji se provode nakon detoksikacije organizma: prehrana, ljekovite bilje, yoga terapija i promjena životnog stila bazirana na individualnom stanju je ona koja će omogućiti dugotrajne dobrobiti na zdravlje i održavanje tjelesne mase.

Ulaznica:  na bazi donacije za troškove održavanja predavanja

Slike s prošlogodišnjeg predavanja

OSTALI DOGAĐAJI U SKLOPU 3. DANA AYURVEDE!

  • Pulsna dijagnoza i ayurvedske konzultacije: od 11.5. do 23.05. radim danima, za vrijeme boravka dr. Nayane Rao. Više pročitajte OVDJE!
  • Radionica: Ayurvedsko – nutricionistički doručak za detox organizma : 15. 5. ponedjeljak od 18-21 h. Više pročitajte OVDJE!
  • Radionica:Intenzivna ayurvedska detoksikacija – za bolje zdravlje i učinkovito mršavljenje: četvrtak 18.5. i petak 19.5. od 17-21 h, subota 20.5. i nedjelja 21.5. od 07-19 h, ponedjeljak 22.5. od 17-21 h. Više pročitajte OVDJE!

Otvoreno predavanje održat će se u dvorani Chilloutka  na adresi Ilica 15, a sve ostale aktivnosti održavaju se u Adhara ayurvedsko – nutricionističkom centru, Antunovac 27, Zagreb.

  • Potrebna je prethodna rezervacija termina

Kontakt i prijave:

adhara.centar@gmail.com, 099 331 4304

Organizator:  Adhara ayurvedsko-nutricionistički centar  (Zagreb, Hrvatska)