Iskustvo-nase-zadovoljne-korisnice-adhara-ayurveda-nutricionizam

Pismo zadovoljne klijentice

Cilj: istrčati maraton!
Draga Irena,
imam lijepu potrebu zahvaliti Vam na korisnim savjetima kojima ste mi pomogli da ostvarim svoj tako željeni cilj… istrčati Maraton..pravi pravcati Maraton. (42,195km).
Krajem svibnja odlučila sam početi sa pripremama koje su trajale punih 5 mjeseci. U tom vremenu bilo je puno treniranja ( 5xtjedno) istrčano cca 900 km, puno radnih i obiteljskih obaveza, u svemu tome nedovoljno odmora, i sve to se malo pomalo odrazilo na pad energije, umor, razina željeza spustila se ispod normale, gubitak kg i sl. Obzirom da uopće nisam razmišljala o odustajanju od priprema, odlučila sam potražiti stručni savjet nutricionistice Irene koju sam upoznala na jednom predavanju o prehrani. Tada sam mislila da dosta toga znam, no to nije bilo dovoljno. Zahvaljujući Ireninim stručnim savjetima, promjenom dotadašnjih prehrambenih navika, savjetima oko hidracije,  pravilnim izborom i kombiniranjem namirnica uspjela mi je u samo 2 mjeseca podići razinu željeza, povećati energiju i omogućiti mi nastavak treniranja cijelo to vrijeme bez prekida.
I na kraju najbitnije da je moj 1. službeni maraton sada iza mene i već razmišljam kada će biti sljedeći… 🙂 🙂 Iskreno sam zahvalna Ireni na podršci prije i za vrijeme utrke…:) 🙂
maraton-zadovoljna-klijentica-adhara-nutricionizam-ayurveda
Sandra Činić