artofnutrition

Dani sreće (18.12.-21.12. 2017.) u Adhara centru

Ovaj blagdanski mjesec odlučili smo učiniti čarobnijim uz naše poklon pakete. Ukoliko nemate inspiracije što pokloniti ili vam je jednostavno dosta lutanja po shopping centrima u potrazi za poklonima, onda iskoristite neke od naših originalnih poklona. Naši poklon paketi su usmjereni na zdravlje i ljepotu, a samim time i na dobro raspoloženje. Ne zahtjevaju zapadanje u gužve i ne stvaraju stres. Naprotiv, odmorite dušu i tijelo, donesite zdravije i kvalitetnije odluke, uložite u sebe kroz svoje zdravlje. Poklon pakete možete iskoristiti bilo kada, ali važno je da ih odaberete upravo u danima sreće kada nudimo akcijske cijene. Koji su to poklon paketi i što svaki sadrži, saznajte u nastavku.

PAKET 1: „3 SAONICE“

U ovom paketu nudimo 3 masaže, ali po cijeni dvije. Radi se o dvjema vrste ayurvedskih masaža: udwartana i abhjanaga. Možete ih uzeti u bilo kojoj kombinaciji. Zašto baš ove masaže? Udwartana je suha masaža s biljkama koja će pokrenuti metabolizam, ukloniti amu i suvišak kaphe iz tijela, te tako potaknuti mršavljenje. Abhjanaga će relaksirati tijelo i nahraniti unutarnje organe i tkiva. Cijena paketa je 600 kn, umjesto dosadašnjih 900 kn.

 

PAKET 2: „DJEDA MRAZ“

Paket nudi udwartana masažu i detox čaj. Udvartana je suha masaža s biljkama koja će pokrenuti metabolizam, ukloniti amu i suvišak kaphe iz tijela, te tako potaknuti mršavljenje. Detox čaj će pospješiti uklanjanje toksina iz tijela, a samim time i mršavljenje. Cijena paketa je 300 kn umjesto 450 kn.

 

PAKET 3: „BAKA MRAZ“

Paket nudi abhjanaga masažu i ayurvedsku kremu za lice. Abhjanaga masaža relaksira tijelo i hrani unutarnje organe i tkiva. Ayurvedska krema za lice je jedan od naših ayurvedskih kozmetičkih proizvoda koji su novost u našoj ponudi. Radi se o kozmetici s najvišim ekološkim certifikatom i najvrednijim biljnim sastojcima koji u kombinaciji s antioksidansima i uljima dubinski hrane kožu, ne masteći je. Cijena paketa je 300 kn umjesto 420 kn.

 

PAKET 4: „SNJEŽNA KRALJICA“

Paket nudi ayurvedsku kremu i detox čaj. Ayurvedska krema za lice je jedan od naših ayurvedskih kozmetičkih proizvoda koji su novost u našoj ponudi. Radi se o kozmetici s najvišim ekološkim certifikatom i najvrednijim biljnim sastojcima koji u kombinaciji s antioksidansima i uljima dubinski hrane kožu, ne masteći je. Detox čaj će pospješiti uklanjanje toksina iz tijela, a samim time i mršavljenje. Cijena paketa je 190 kn, umjesto 270 kn.

 

PAKET 5: „YOGA RADIONICA ZA SREĆU“

Yoga radionica je namijenjena stjecanju novih znanja i vraćanju tijela u ravnotežu. Yoga potiče lučenje hormona sreće serotonina i endorfina. Tako tijelo i um dobivaju duboki odmor, smanjuje se stres i pozicionira nas u sadašnji trenutak. Nidra yoga omogućuje transcedenciju i obnavlja tijelo u kratkom vremenu. Assane djeluju na marka energetske točke koje se aktiviraju. Tako se oslobađa prva i osnovna energija prana koja će potaknuti ostale doshe, energije i naše organe. Uz sve navedeno, poraditi će se i na disanju. Radionica će trajati od 17:30-19:00, a održati će se u Adhara centru (Antunovac 27, Zagreb) 18.12. u ponedjeljak. Cijena radionice je 70 kn. Broj mjesta je ograničen. Molimo prijave na adhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304.

 

PAKET 6: „NISKOKALORIČNIH UKUSNIH SLASTICA“

Radionica pripreme slastica namijenjena svima onima koji vole isprobavati nove recepte, a da pritom ne nakupe koji kilogram viška ili ne izgube puno vremena. Raditi ćemo 3 recepta koji će sadržavati visokovrijedne i nutritivne namirnice. Dajte priliku kolačima koji nisu toliko kalorični, a opet su ukusni i zasitni. Izađite iz blagdana puni energije i bez suvišnih kilograma. Upravo ovakve zdravije verzije slastica omogućuju zadovoljenje blagdanskog raspoloženja i očuvanja zdravlja. Radionica će trajati od 19:30-21:00 sati u Adhrana centru (Antunovac 27, Zagreb),a održati će se 18.12. u ponedjeljak. Cijena radionice je 120 kn. Broj mjesta je ograničen. Molimo prijave na adhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304.

 

 

PAKET 7: „RADIONICA DVOSTRUKE SREĆE“

Paket spaja dvije radionice: yoga radionicu i slastičarsku radionicu. Yoga radionica je namijenjena stjecanju novih znanja i vraćanju tijela u ravnotežu. Yoga potiče lučenje hormona sreće serotonina i endorfina. Tako tijelo i um dobivaju duboki odmor, smanjuje se stres i pozicionira nas u sadašnji trenutak. Nidra yoga omogućuje transcedenciju i obnavlja tijelo u kratkom vremenu. Assane djeluju na marka energetske točke koje se aktiviraju. Tako se oslobađa prva i osnovna energija prana koja će potaknuti ostale doshe, energije i naše organe. Uz sve navedeno, poraditi će se i na disanju. Slastičarska radionica je namijenjena svima onima koji vole isprobavati nove recepte, a da pritom ne nakupe koji kilogram viška ili ne izgube puno vremena. Raditi ćemo 3 recepta koji će sadržavati visokovrijedne i nutritivne namirnice. Dajte priliku kolačima koji nisu toliko kalorični, a opet su ukusni i zasitni. Izađite iz blagdana puni energije i bez suvišnih kilograma. Upravo ovakve zdravije verzije slastica omogućuju zadovoljenje blagdanskog raspoloženja i očuvanja zdravlja. Radionice će se održati u Adhra centru (Antunovac 27, Zagreb) 18.12. u ponedjeljak. Najprije će se održati yoga radionica od 17:30-19:00, a potom slastičarska radionica od 19:30-21:00 sati. Cijena je 150 kn, umjesto 190 kn.  Broj mjesta je ograničen, stoga molimo prijave na adhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304.

 

PAKET 8: „SNJEGOVIĆ U AKCIJI“

Paket nudi dvomjesečni program mršavljenja prema ayurvedsko-nutricionističkom modelu. Program je unikatan i jedinstven u Hrvatskoj. Objedinjava znanja ayurvede, nutricionizma, fitoterapije, yoga terapije i osim što radi na gubitku kilograma pomaže vratiti narušeno zdravstveno stanje. Sastoji od individualnog i grupnog djela; konzultacija s nutricionisticom, izradom plana prehrane i prehrambenih smjernica, terapiju biljkama, grupu podrške (za one koji žele više program se može dograditi ayurvedskim terapijama kroz masaže i detoksikaciju tijela, te vježbanjem kod nas). Suport grupa uključuje kontinuirano praćenje vašeg stanja, edukacije o prehrani i životnom stilu,  radionice kuhanja, radionice osvještavanja vlastitih potencijala i prepreka, potom međusobnu podršku i razgovor. Mršavite na zdrav način u skladu s nutricionističkim i ayurvedskim načelima. Ne vjerujte brzim dijetama, već postepenom usvajanju zdravih navika za čitav život, i siguran rezultat. Cijena paketa je 990 kn, umjesto 1400 kn.

 

PAKET 9: „PUNA VREĆA POKLONA“

Paket nudi dvomjesečni program regulacije težine + 5 ayurvedskih masaža za mršavljenje + veliki detox čaj gratis. Ovim paketom napadate višak kilograma na više polja i pridonosite zdravom i učinkovitom mršavljenju. Dvomjesečni program mršavljenja se sastoji od konzultacija s nutricionisticom, izradom plana prehrane i prehrambenih smjernica, te od  suport grupe koja se održava svaka 2 tjedna. Suport grupa uključuje određivanje mišićnog i masnog tkiva, visceralnog tkiva, BMI i ostale parametre, potom međusobnu podršku i razgovor, dodatne upute u vezi mršavljenja, praćenje napretka. Mršavite na zdrav način u skladu s nutricionističkim i ayurvedskim načelima. Ne vjerujte brzim dijetama, već postepenom usvajanju zdravih navika za čitav život. Ayurvedske masaže relaksiraju organizam i potiču gubitak masnog tkiva. Detox čaj potiče uklanjanje toksina, pa samim time i gubitak viška kilograma. Cijena paketa je 1990 kn umjesto 2900 kn.

 

Sve aktivnosti se održavaju u Adhara centru: Antunovac 27, 10000 Zagreb.

Trajanje: 18.12.-21.12.2017.

Za odabir poklon paketa ili prijave za radionice možete nas kontaktirati putem: adhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304.

Veselimo se zajedničkom dijeljenju blagdanskog raspoloženja! 🙂