detox komplet adhara

Dva izazova pred ljeto – weight loss paketi

YOGA RADIONICA “WEIGHT LOSS”-INTENZIV / 3 VRSTE RADIONICA + DETOX JELOVNIK + NUTRICIONISTIČKO PRAĆENJE (23.5.-13.6.2018.)

Dragi naši,

bez obzira da li Vam je cilj skinuti koji kilogram prije ljeta, povratiti tijelu energiju, naučiti nešto novo kroz praksu i iskustvo, nudimo 2 paketa koji Vam omogućuju poboljšanje tjelesnog zdravlja iznutra i izvana. Pod vodstvom Adhara tima u sigurnim ste rukama jer jamčimo stručnost i znanje na temelju nutricionizma i ayurvede, holistički i individualni pristup.

Ako ste smatrali da yoga nije za Vas ili nikako da upišete neki tečaj yoge, izazivamo Vas da prihvatite sljedeći paket:

YOGA RADIONICA “WEIGHT LOSS”-INTENZIV

Počinjemo već  23.5. i družimo se svaku srijedu od 17-18:30 sati kroz 4 tjedna do 13.6. Cijena radionice je 400 kn, a očekujte kućne zadatke koji će Vam omogućiti brže napredovanje kroz svaku radionicu. Mjesto održavanja je Adhara centar, Antunovac 27, Zagreb.

 

Ako Vam yoga nije dovoljni izazov, već želite naučiti spremati ayurvedska jela, osvijestiti nezdrave navike i steći nove, a pritom želite i tijelo osloboditi od toksina i biti praćeni od strane stručnog vodstva, tada odaberite sljedeći paket:

PAKET – 3 VRSTE RADIONICA + DETOX JELOVNIK + NUTRICIONISTIČKO PRAĆENJE

Paket uključuje ayurvedske radionice kuhanja i  radionice osvještavanja koje će se održavati svaki ponedjeljak od 17-20 sati i yoga radionica svaku srijedu od 17-18:30 sati. Uz navedeno dobiva se jelovnik za detoksikaciju koji će povratiti tijelu energiju i Vašu probavu učiniti boljom. To je od velike važnosti, jer je dobra prava i crijevna mikroflora ključ dobre apsorpcije svih hranjivih tvari. Također, u paket je uključeno i nutricionističko praćenje. Cijena paketa je 1470 kn. Vrijeme trajanja je od 21.5.-13.6., a mjesto održavanja Adhara centar.

 

Kontakt za prijave:

adhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304

 

Ulaganje u sebe i vlastito zdravlje dugoročno je isplativo!