natural

Prirodno mršavljenje – intezivno uz ayurvedu, yogu i detoksikaciju

Jeste li spremni za izazov koji će Vam donijeti rezultate na fizičkom, zdrastvenom, duhovnom i energetskom planu? Dočekajte ljeto puni elana i vitki iz 40-odnevni izazov kojim ćete napasti višak kilograma sa svih strana i vratiti samopouzdanje, energiju i zdravlje. Nikada nije kasno za nove promijene, iskušati nešto novo, a kada to uključuje ulaganje u sebe, tada se ohrabrite i prihvatite izazov!

Projekt PRIRODNO MRŠAVLJENJE sastoji se od dva dijela, a prvi koji uskoro kreće jest Modul kasno proljeće/ulazak u ljeto. Dakle, moduli prate godišnja doba, a samim time i sezonske namirnice i specifična jela. Izazov traje 40 dana jer je upravo toliko vremena potrebno da tijelo, metabolizam i um poprime novi način funkcioniranja i da se usvoje nove navike. Tih 40 dana je malo u odnosu na ostatak godine i općenito na dugoročno vrijeme u kojem su se nakupili suvišni kilogrami. Stoga napravite kalendar i počnite zajedno s nama odbrojavati dane.

OPIS PROGRAMA “PRIRODNO MRŠAVLJENJE”

Program započinje 14.5. u ponedjeljak i traje do 20.6. u srijedu. Dva puta tjedno se održavaju aktivnosti u Adhara centru. Ponedjeljkom od 17:00-20:00 održavaju se radionice na temu Ayurvede, osvještavanja-rada na sebi, tjedna mjerenja i određivanje sastava tijela, zadaci, radionice kuhanja te dobivanje i izmjena jelovnika. Srijedom, također od 17:30-20:00 održavaju se radionice weight loss yoge.

edukacija: cilj je naučiti drevna znanja iz Ayurvede (o doshama, kontituciji, objašnjenje konceptata agni i atma, kako funkcionira metabolizam, kako prevenirati bolesti, što je satva )

yoga asana: cilj je naučiti tehnike disanja i vježbe iz yoge koje pridonose mršavljenju te pomažu u radu unutarnjih organa, posebice probavnog i endokrinog sustava. Yoga radionica bazira se na stupnjevitom radu tijekom 6 tjedana. Postepeno se ulazi u yoga vježbe, a svaka iduća radionica nadogradnja je prethodne s intezivnijim vježbama. Cilj je jačati fizičku kondiciju i time potaknuti sagorijevanje kalorija. Svaki naredni put radi se više ponavljanja i dodaju se nove asane. Prilikom dolaska na yogu potrebno je uzeti trenirku i sportske čarape.

radionice kuhanja: Cilj je naučiti pripremati jela prema ayurvedskim principima i nutricionističkim načelima koja se kasnije sasmostalno pripremaju kod kuće. Naglasak će biti na proljetnom ayurvedskom meniju za detoksikaciju i mršavljenje, pa će se pripremati jela kao što su: dall bat, kitchari, hrana iz woka, guste juhe, salate od žitarica, kombinacija namirnica u kašastim sokovima od voća i povrća, upotreba začina.

ayurvedske masaže: Cilj je putem ayurvedskih masaža udwarthanam i zagrijavanje đumbirom potaknuti sagorijevanje masnoća. Tretmane je obavezno napraviti u prva 2 tjedna programa po 3 ili 6 masaža da bi imale vidljivi učinak.

KOJI SE REZULTATI OČEKUJU

Tokom 40 dana vrši se isporuka jelovnika za mršavljenje i detoksikaciju. Da bi se tijelo dovelo u ravnotežu i potaknulo topljenje viška kilograma u ponudi će biti i čajne mješavine za detoksikaciju i ayurvedski fito pripravci za reguliranje dosha, detoksikaciju i mršavljenje. Na taj način će se regulirati probava, pročistiti koža, probuditi energija i smršaviti između 3-8 kg.

VRIJEME TRAJANJA PROGRAMA: 14.5. – 21.6. ; dolazak u centar 2 puta tjedno ponedjeljkom i srijedom od 17:30-20:00

MJESTO ODRŽAVANJA: Antunovac 27, 10 000 Zagreb, Adhara centar za nutricionizam i ayurvedu by Irena Švenda

BROJ POLAZNIKA: ograničen, maksimalno 8 polaznika što garantira posvećenost i kvalitetu

CIJENA:

-sa 6 ayurvedskih tretmana za detoksikaciju i mršavljenje – masaže udwarthanam i individualne ayurvedsko-nutricionističke konzultacije (kod bolesti) košta 3450 kn. Konzultacije će se održavati u privatnom terminu prema dogovoru putem skypea, vibera kroz svibanj i lipanj.

-sa 3 ayurvedskih tretmana i BEZ individualnih ayurvedsko-nutricinističkih konzultacija cijena je 2950 kn.

-dodatni ayurvedski fito pripravci nisu uključeni u cijenu

mogućnost plaćanja: u 2 rate tokom svibnja i lipnja ili prema Vašem prijedlogu

rane prijave: ukoliko se prijavite do 8.5., omogućen je popust od 10%

KONTAKT: adhara.centar@gmail.com ili 099 331 4304

Budite dio našeg tima- 8 veličanstvenih i postignite dugo željene rezultate! Očekujemo Vas! 🙂