ivan-modrusan-adhara

Počinje Škola Emocionalne Stabilnosti

Počinje 5 u 6 2016!

Počinje Škola Emocionalne Stabilnosti

U nedjelju, u 18 sati, u prostorijama Adhara (Centar za nutricionizam i ayurvedu), Antunovac 27 (5 minuta od Mandaličine iznad stare pivovare) počinje program škole za emocionalnu stabilnost (6)

Ove godine je program nazvan 5 u 6 (Počistite Emocionalne Traume u Školi Emocionalne Stabilnosti)

Program se sastoji od 12 odvojenih predavanja/radionica. Svako predavanje/radionica je posebna za sebe i može se doći ciljano na neku temu.

Tijekom radionica/seminara naučite različite tehnike kroz različite životne situacije u kojima možete počistiti emocionalne traume.

Bilo koja trauma: od odnosa s roditeljima, od fizičkog, psihičkog i bilo kojeg drugog zlostavljanja, trauma zbog prekida veze/braka, trauma zbog neuspjeha, nesigurnosti, nesnalaženja, trauma zbog loših navika, trauma zbog bolesti, trauma zbog nesnalaženja u društvu i slične mogu se očistiti vrlo jednostavno, lako i bez posljedica.

Možete naučiti načine rada kako raditi na podsvijesti, očistiti podsvijest, sjećanje od neugodnih emocija, nepotrebnih teških osjećaja.

Možete naučiti kako u svakodnevnim situacijama očistiti neugode koje iniciraju druge osobe, očistiti odnos šefa, odnos prema podčinjenima na poslu, odnos prema lošim navikama partnera/supruga/supruge i sve neugodne situacije.

Više o samoj školi, odnosno programu 5 u 6 možete pročitati na:

http://www.ivanmodrusan.com/blog/pocinje-5-u-6/

a nešto opširnije na slijedećoj adresi:

http://www.ivanmodrusan.com/blog/5-u-6-opsirnije/

Preporučeni dobrovoljni prilog za svako predavanje/radionicu je 150 kuna. Popusti za one koji žele dati dobrovoljni prilog za sve module.

Za dodatne obavijesti pogledajte više na www.ivanmodrusan.com/blog/ .

Za dodatne informacije obratite se na mobitel 091 943 12 44 , a poželjno je prijaviti se na mail modrusan.ivan@gmail.com .

Dobrodošli nedjeljom popodne u 6 (Školu Emocionalne Stabilnosti)!