Weight-Loss-2

Dani vitke linije 18.9.-22.9.2017.

Dragi naši sadašnji i budući klijneti,

s dolaskom jeseni u Adhara centru kreću nove aktivnosti. Osim konzultacija koje održava ayurvedski savjetnik Dubravko Harapin i upisa na yogu, počinju dani vitke linije. Svi koji se bore s prekomjernom težinom mogu početi usvajati zdravije navike, pronaći okidač nakupljanja kilograma i pokloniti si bolje zdravlje i sretniji život u vlastitoj koži. Od kuda početi, što poduzeti, gdje doći, kako se motivirati, saznajte u daljnjem tekstu.

“VITKA PARLAONICA”

Dani vitke linije započinju 18.9. u predvečernjim satima u Adhara centru. Prvi dolazak je besplatan. Radi se o našoj standardnoj suport grupi koja se održava svaka dva tjedna. Međutim, na prvom susretu će biti malo drugačije. Saznati ćete što sve nudimo u sklopu dana vitke linije, što uključuje naš mjesečni program mršavljenja, predstavit ćemo centar i njegove djelatnice. Glavni fokus će biti na našoj klijentici koja se upisala na mjesečni program mršavljenja prošle godine. Imati ćete priliku čuti njezino iskustvo: kako se prijavila, kako je napredovala, kakvi su bili rezultati, kako se osjećala itd. Našoj uspješnoj polaznici programa mršavljenja moći ćete postaviti i pitanja. Dođite i saznajte kako se može stati na kraj dugogodišnjoj borbi s viškom kilograma!

MJESEČNI PROGRAMI MRŠAVLJENJA

Dani vitke linije predstavljaju upis na mjesečni program mršavljenja. Program mršavljenja uključuje: individualno-holistički pristup, izradu programa prehrane i prehrambenih smjernica, dolazak na suprot grupu (više u nastavku), praćenje stanja tokom održavanja programa mršavljenja, edukativne teme, fitoterapija prema potrebi, ostale usluge (yoga, masaže namijenjene mršavljenju, treninzi u centru ili u prirodi, radionice kuhanja…).  Nadalje, program uključuje redovite kontrole i usklađivanje jelovnika, cjeloviti rad na svim poremećajima Suport grupa se održava svaka dva tjedna što je dovoljni razmak za praćenje napretka. Na suport grupi se vrši mjerenje i vaganje, određivanje udjela mišićnog i masnog tkiva, te ostalih parametara (BMI, visceralno tkivo…) u skladu sa visinom, dobi i spolom. Osim navedenog, polaznike se motivira kroz razne teme, nadopunjuju se ili izmjenjuju eventualne preporuke, te se ostvaruje međusobna podrška. Ono po čemu je ovaj program još posebniji jest psihološki rad s ciljem osvještavanja dosadašnjih navika i moguća izrada detox jelovnika. Kombinacijom ayurvede, nutricionizma, yoga terapije i fitoterapije tijelo i duh se ponovo dovode u stanje ravnoteže.

S veseljam Vas očekujemo da nam se pridružite u novim pobjedama!

Više o svemu pročitajte na: http://adhara.hr/portfolio/mjesecni-programi-mrsavljenja/