autum

Jesenske aktivnosti u Adhara centru 2017

Dragi naši sadašnji i budući klijenti,

naš tim Adhara centra kreće u nove akcije, te se nadamo da ćete nam se pridružiti u što većem broju. Jesen je idealno vrijeme za stvaranje novih, zdravijih navika. Sve ono što ste si obećali na početku godine, a do sada niste realizirali, sada je dobro vrijeme krenuti ispočetka. Ako su se vaše odluke ticale mršavljenja, upisa na neku novu aktivnost poput yoge ili ste jednostavno odlučili poboljšati svoje zdravlje, mi Vam možemo pomoći. Tokom rujna očekuju vas ayurvedske konzultacije, upisi na yogu i počinjemo sa danima vitke linije.

AYURVEDSKE KONZULTACIJE

Kako je naša mr.sc. Irena Švenda na porodiljnom, mijenja je ayurvedski savjetnik Dubravko Harapin. Konzultacije će se održati u dva termina: 4.9.  (ponedjeljak) i 25.9. (ponedjeljak) od 15 sati na dalje. Prve konzultacije u trajanju od 60 minuta koštaju 350 kn. Iduće konzultacije prema potrebi u trajanju od 60 minuta koštaju 250 kn ili u trajanju od 30 minuta 170 kn. Konzultacije se temelje na razgovoru o dosadašnjim prehrambenim navikama i životnom stilu, pregledu (provjera pulsa, jezika…), te uputama za prehranu i eventualno uzimanje pripravaka koji se dodatno naplaćuju. O uzimanju pripravaka, ukoliko postoji potreba za njima, odlučujete sami.

UPISI NA YOGU

Naša voditeljica yoge Daliborka Pašić prima nove polaznike. Termini yoge su sljedeći: ponedjeljkom i četvrtkom u dva termina. Prvi termin je od 17:30 do 18:30 i drugi termin od 19:00 do 20:00. Yoga se održava u malim grupama i naglasak je na spoju duha i tijela, ne samo na fizičkoj aktivnosti.

DANI VITKE LINIJE

Ukoliko se godinama borite sa viškom kilograma, a isprobali ste razne dijete i pripravke, pridružite nam se na danima vitke linije koje kreću od 18.9. (ponedjeljak). Od toga datuma na dalje, svaka 2 tjedna održava se suport grupa. Na prvoj održanoj suport grupi imati ćete priliku čuti iskustvo naše klijentice koja je uspješno izgubila oko 20 kg. Moći ćete je pitati kako se odlučila prijaviti na dane vitke linije u Adhara centru, zašto do sad nije uspjela skinuti kilograme, kakvo joj je bilo zdrastveno stanje prije, a kakvo sada itd. Radi se o maloj grupi unutar koje pružamo podršku, mijenjamo eventualne prehrambene smjernice, raspravljamo kako napredujemo, što nam je najteže i slično. Također, razmak od dva tjedna je idealan za provjeru napretka, stoga provjeravamo kilažu, udio masnog i mišićnog tkiva, mjerimo struk i bokove i određujuemo ostale pripadajuće parametre (BMI, visceralno tkivo…). Pritom se u obzir uzima dob, spol i visina. Ukratko, dani vitke linije uključuju izradu jelovnika i prehrambene smjernice, dolazak na suport grupu radi podrške i praćenja napretka. Našu Irenu mijenja nutricionistica Ivana Šimić koja je zadužena za izradu jelovnika i prehrambene smjernice, dok je naša voditeljica yoge Daliborka Pašić zadužena za životne teme i otkrivanje mogućih dubljih uzroka nagomilavanja kilograma.

Ono što posebno želimo naglasiti jest da se radi o individualnom, holističkom pristupu. Obuhvaćena su područja nutricionizma, fitoterapije, ayurvedske medicine, specifičnih masaža prema potrebi; također yoga terapija i psihološko osvještavanje. O cijelom paketu koji uključuju dane vitke linije biti će riječ u narednim objavama.

Za sve dodatne informacije, upise na yogu i dane vitke linije, kao i prijave za konzultacije, javite se na: adhara.centar@gmail.com ili broj mobitela: 099 331 4304.

Mjesto održavanja svih aktivnosti: Antunovac 27, 10 000 Zagreb

Veselimo se Vašem dolasku i na ukazanom povjerenju!