Održana radionica kuhanja-zeleni tanjur za proljetni detox

U travanj smo odlučili ući kulinarski stoga smo odmah na prvi april održali radionicu na temu: ZELENI TANJUR ZA PROLJETNI DETOX. Svu hranu koju smo spremili doista je bila zelena, ukusna i lagana. Povrće je tu odigralo veliku ulogu u sinergiji za začinima i zelenom pšenicom od koje smo napravili super osvježavajući smoothie.

Neke od namirnica koje smo koristili su: avokado, klice soje, zelena pšenica, tofu, maslačak, špinat, blitvu…. Od začina i dalje ostajemo vjerni kardamomu, pimetu, đumbiru, kurkumi, ali smo dodali i soja sos. Veselimo se nekoj od budućih radionica na kojima vas želimo naučiti kako nutritivno bogate namirnice itekako mogu biti ukusne, a blagotvorne za naše zdravlje. 🙂 Hvala svim našim polaznicima koji su sudjelovali na radionici. 🙂